Podforum dla osób, które uwielbiają gotować lub jeść coś pysznego! To miejsce dla tych, którzy chcą się podzielić z innymi swoimi przepisami kulinarnymi oraz pomysłami na przepyszne dania. Uwielbiasz dobrą kuchnię? To miejsce dla Ciebie!
Moderator: GTW
autor: poetka31 » sob wrz 28, 2013 2:41 pm
Ja daję jaki mam pod ręką Goudę, Edamski, jakikolwiek, byle nie pleśniowy, bo tego nie znoszę, a poza tym chyba by się tak fajnie nie rozpuścił
-
poetka31
-
- Posty: 5
- Rejestracja: sob wrz 28, 2013 1:30 pm
autor: karinlla » wt paź 08, 2013 2:21 pm
Ale świetny przepis!
Dziś wieczorem wypróbuję, bo strasznie mnie kusi
-
karinlla
-
- Posty: 1
- Rejestracja: wt paź 08, 2013 2:15 pm
autor: eturek » czw paź 10, 2013 12:26 am
Pleśniowe też się fajnie roztapiają
-
eturek
-
- Posty: 5
- Rejestracja: czw paź 10, 2013 12:24 am
autor: klebus » pt paź 11, 2013 8:05 am
Chciałem podzielić się małą modyfikacją którą zmuszony byłem dokonać w oryginalnym przepisie z prozaicznego powodu. Nie było rukoli w sklepie więc wziąłem to co było pod ręką czyli roszponkę
(
http://www.odzywianie.info.pl/przydatne ... ywcze.html)
Wróciłem do domu z zamysłem że zmiana tego składnika może być ciekawa dla tego smaku ale okazało się że nie mam również sera żółtego. Trochę załamany postanowiłem jednak że zrobię z tym co mam i muszę Wam powiedzieć że i tak mi smakowało. Jednak to nie to samo co właściwy przepis.
Zapraszam do dzielenia się swoimi modyfikacjami.
Smacznego!
Co nie zabija to wzmacnia!
-
klebus
-
- Posty: 138
- Rejestracja: czw mar 06, 2008 2:04 pm
- Lokalizacja: Piaseczno
autor: majakafka » czw lut 23, 2017 12:59 pm
Oho!!! Bardzo ceie sobie prostote w potrawach, ja we wloskiej kuchni. Brzmi pysznie wiec dzisiaj wyproboje!
-
majakafka
-
- Posty: 2
- Rejestracja: śr lut 22, 2017 11:09 am
Wróć do Kulinarne szaleństwa mieszkańców
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość